“Verbinden en samenwerken in dienst van onze studenten en leerlingen.”

Fred van der Westerlaken, voorzitter College van Bestuur

”We streven naar het beste onderwijs” stellen we in onze ambitie. Dit streven is geen doel op zich, voor ons alleen. Nee, dit geven we vorm door samen met het beroepenveld, gemeenten, ouders en studenten samen te bouwen aan een dynamische omgeving. Een omgeving die gaat voor ontwikkeling van jonge mensen en ook volwassenen. Door een leven lang ontwikkelen vorm te geven binnen onze scholen.”

 

Samen optrekken

“Als onderwijsinstelling staan we hierin niet alleen. We zoeken actief de samenwerking tot niet alleen het werkveld maar ook andere vo en mbo-onderwijsinstellingen. Waarom? Omdat we vooruitkijken, vergezichten in de toekomst ontwikkel je vandaag, samen. Daarom werken we samen met Tilburg University en Fontys en gemeente en bedrijven binnen MindLabs. We doen ertoe met ons onderwijs en dat kan alleen omdat we dicht bij de realiteit staan maar ook durven dromen.”

 

Duurzaam

“We verzorgen ons onderwijs met oog voor effect op de langere termijn. We laten studenten en leerlingen ontdekken wat ze kunnen en daarmee helpen we ze verder. En daarin willen we ons ook in verbeteren door een constante dialoog met onze studenten en leerlingen en onze omgeving. Om te kunnen leveren waar we goed in zijn: het beste onderwijs.”

 

Terug

Fred van der Westerlaken

Voorzitter College van Bestuur