“Continu leren, aanpassen en vernieuwen, daar krijg ik energie van.”

Carl Govers, lid College van Bestuur

“Bij Onderwijsgroep Tilburg werken we elke dag aan het beste onderwijs. Het beste onderwijs is voor mij, de manier waarop wij onze studenten en leerlingen het best mogelijke bieden. Zodat ze als goed vakmens en burger, met diploma, een kansrijke toekomst tegemoet gaan. Deze maatschappelijke opdracht maken we waar doordat we werken vanuit de kracht van onze (onderwijs)teams. We geven goed onderwijs. We kijken naar onze resultaten en verbeteren continu.

 

Hoog inzetten op ontwikkeling

We zetten hoog in op de ontwikkeling van onze medewerkers. We hebben een High-Potential traject voor medewerkers die meer willen en kunnen. We zetten in op innovatie en lopen in de pas met de technologisering en digitalisering van de samenleving. Ook vinden we het erg belangrijk dat onze studenten en leerlingen meedenken over het onderwijs. Op deze manier werken we toekomstgericht aan het beste onderwijs.

 

In de praktijk

Als lid van het College van Bestuur ben ik graag in contact met de onderwijsteams. Daar vindt het maken van het beste onderwijs elke dag plaats. En dat verdient veel waardering. Voor het College van Bestuur is het belangrijk om te weten of we als organisatie met de goede dingen bezig zijn om zo teams en docenten goed te ondersteunen. 

Erg belangrijk want alleen samen zorgen we ervoor dat onze studenten en leerlingen zich ontwikkelen en succesvol zijn. Bij ons kunnen de studenten en leerlingen ontdekken wat ze kunnen en waar ze goed in zijn.

Ik vind het heel bijzonder om met ruim duizend gepassioneerde professionals samen te mogen werken aan de ontwikkeling en vorming van meestal jonge mensen. We staan midden in de realiteit van het werkveld en leveren een heel belangrijke bijdrage aan onze maatschappij. Heel mooi en betekenisvol werk.

 

Terug

Carl Govers

Lid College van Bestuur