Opleidingsschool 013

Stage lopen?

Wil jij docent worden in het beroepsonderwijs en je stage bij één van onze scholen uitvoeren? Solliciteer dan naar een stageplaats in onze Opleidingsschool 013.

Opleidingsschool 013 is het partnerschap van Onderwijsgroep Tilburg en Fontys. Deze opleidingsschool kent met 21 scholen een grote diversiteit. Voor jou als docent in opleiding betekent dit volop keuze. Je kunt kiezen voor een stage die past bij jouw interesses en jouw toekomstbeeld. 

 

Het beroepsonderwijs leidt vmbo’ers en mbo’ers op voor alle sectoren van de arbeidsmarkt: van kappers tot geluidstechnici, van verpleegkundigen tot beveiligers, van vliegtuigmonteurs tot ICT experts. 

In onze scholen voor (v)mbo tref je een rijkdom aan van ‘beroepsculturen’. Voor jou een kans om te verkennen wat bij je past. Meer informatie over onze scholen voor beroepsonderwijs zie je op onze websites: roctilburg.nl/, campus013.nl. 

Naast het beroepsonderwijs kent Opleidingsschool 013 een aantal specifieke scholen:  

Student zijn bij Opleidingsschool 013 is nooit saai. Je geeft les, ontwerpt lessen, je bent volwaardig lid van een onderwijsteam, neemt deel aan teamoverleg, begeleidt leerlingen. Je krijgt alle mogelijkheden om jouw vak te verbinden aan de vakrichting van onze studenten en leerlingen. Je kunt meedraaien in onze excellent klassen en in andere buitengewone onderwijsconcepten. Kortom: Je leert het vak van docent in al zijn facetten kennen. 

Geïnteresseerd om stage te gaan lopen bij Onderwijsgroep Tilburg? Solliciteer door een mail met jouw CV en motivatie te sturen naar: opleidingsschool013@onderwijsgroeptilburg.nl

 

 

 

Terug